NL FR

FINE BUBBLES

Voortreffelijke kwaliteit aan scherpe prijzen

Fine Bubbles werkt uitsluitend samen met onafhankelijke wijntelers die de volledige productieketen zelf in handen hebben, namelijk Récoltants-Manipulants. Zo proeft u de authentieke kenmerken van de "terroir" van elke regio in de champagnestreek.

De meeste champagnes in het aanbod van Fine Bubbles hebben minstens 3 jaar kunnen rijpen in kelder. Dit zorgt voor een optimale ontwikkeling van de aroma's en geeft de champagne de fijne belletjes.

Fine Bubbles heeft de champagnes geselecteerd na uitgebreide smaaktests en veelvuldige bezoeken aan onze leveranciers. Enkel op die manier kunnen we garant staan voor champagnes van constante en onberispelijke kwaliteit aan betaalbare prijzen. Die kwaliteit wordt trouwens bevestigd door de wijnexperts. Verschillende champagnes in ons aanbod werden immers meermaals gelauwerd en krijgen uitstekende vermeldingen in gereputeerde wijngidsen zoals le Guide Hachette des Vins, Guide Revel, Wine Advocate en Bettane-Desseauve.

Hebt u moeite om uw keuze te maken in het uitgebreide aanbod van Fine Bubbles? We geven u met veel plezier meer uitleg en advies om voor u de meest geschikte champagne te kiezen.

Récoltants-Manipulants bezitten zelf wijngaarden en verwerken hun eigen druiven tot champagne.Bij de champagnes van "Récoltants-Manipulants" weet men dus precies vanwaar de druiven afkomstig zijn en ze reflecteren het karakter van een specifieke "terroir". Champagnes die u bijvoorbeeld in de supermarkt aantreft, zijn vaak van zgn. Négociants-Manipulants. Deze kopen voor een groot deel van hun omzet druiven, sap of zelfs flessen "sur lattes" van diverse boeren uit verschillende gebieden. Hierdoor raakt de herkomst een beetje zoek. Vaak kopen ze sap van de tweede persing dat van mindere kwaliteit is. De Récoltants-Manipulants besteden daarentegen enorm veel zorg aan de kwaliteit en gebruiken doorgaans enkel de beste sappen om zelf te verwerken.

Meer over Fine Bubbles
Verkoopsvoorwaarden